Počet záznamů: 1  

Pekařská technologie

  1. Autor Hanus, Martin (Autor)
    NázevPekařská technologie. V., Moderní trendy v pekárenství / Martin Hanus, Eva Řehák Nováková, Pavel Skřivan, Petr Šedivý
    Část názvuModerní trendy v pekárenství
    Další autor Řehák Nováková, Eva, 1964- (Autor)
    Skřivan, Pavel (Autor)
    Šedivý, Petr (Autor)
    Nakl.údajePraha : Odborné nakladatelství a vydavatelství Pekař a cukrář s.r.o., 2021
    Fyz.popis389 stran : barevné ilustrace ; 22 cm
    ISBN978-80-908086-0-7 Kč 450.00
    EdiceKnižnice Pekaře a cukráře
    Edice/záhl. Knižnice Pekaře a cukráře
    Předmět.hesla pekařství * potravinářská technologie
    Forma, žánr učebnice středních škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT664.6 * 663/664 * (075.3)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 327424/VPůjčovna literaturymístní sklad
    Pekařská technologie

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.