Počet záznamů: 1
Umění fermentace
Autor Katz, Sandor Ellix, 1962- (Autor) Název Umění fermentace. Díl druhý, Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti / Sandor Katz ; překlad Tomáš Roztočil Unif.název Art of fermentation. Česky Část názvu Pivo & další alkoholické nápoje, kváskový chléb, miso, tofu & tempeh, maso, ryby & vejce, proměna společnosti Název na hřbetu Umění fermentace II. Další autor Roztočil, Tomáš (Překladatel) Vydání První vydání Nakl.údaje Praha : Alferia, 2021 Fyz.popis 337 stran : ilustrace (některé barevné) ; 24 cm ISBN 978-80-271-0315-7 Kč 499.00 Poznámky Přeloženo z angličtiny. "Vydal Nakladatelský dům Grada pod značkou Alferia"--Tiráž. Terminologický slovník Obsahuje bibliografické odkazy, bibliografii a rejstřík Předmět.hesla fermentace * fermentované potraviny * alkoholické nápoje * kváskové pečivo Forma, žánr příručky Konspekt 64 - Domácí hospodářství MDT 66.098:577.15 * 663/664.098 * 641.55:663.2/.5 * 664.66:664.654.1 * (035) Anotace Knihu doporučujeme všem kuchařům a kuchařkám, farmářům a farmářkám, pěstitelům a pěstitelkám, experimentátorům a experimentátorkám, gurmánům a gurmánkám i zájemcům a zájemkyním o slow food. I těm, kdo se prostě chtějí dozvědět o fermentaci víc a opravdu dobře si počíst. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 0 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 398765 Půjčovna literatury volný výběr 64_Byt,domácnost,kuchařství vypůjčený (do 20.11.2024)
Počet záznamů: 1