Počet záznamů: 1  

Cereální chemie a technologie II

  1. Autor Skřivan, Pavel (Autor)
    NázevCereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv
    Část názvuSekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie
    Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Nakladatel, vydavatel)
    VydáníVydání: první
    Nakl.údajePraha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022
    Fyz.popis173 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm
    ISBN978-80-7592-135-2 Kč 320.00
    PoznámkyObsahuje bibliografii
    Předmět.hesla obilniny * potravinářská technologie * potravinářská chemie * pekařství
    Forma, žánr učebnice vysokých škol
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice
    MDT633.1 * 663/664 * 663/664:54 * 664.6 * (075.8)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 407698Půjčovna literaturyvolný výběr 66_Průmysl,řemesla
    Cereální chemie a technologie II

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.