Počet záznamů: 1
Cereální chemie a technologie II
Autor Skřivan, Pavel (Autor) Název Cereální chemie a technologie II : sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie / Pavel Skřivan a kolektiv Část názvu Sekundární zpracování obilovin - pekárenská technologie Další korp. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze (Nakladatel, vydavatel) Vydání Vydání: první Nakl.údaje Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2022 Fyz.popis 173 stran : ilustrace (některé barevné) ; 30 cm ISBN 978-80-7592-135-2 Kč 320.00 Poznámky Obsahuje bibliografii Předmět.hesla obilniny * potravinářská technologie * potravinářská chemie * pekařství Forma, žánr učebnice vysokých škol Konspekt 664 - Potravinářský průmysl * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 633.1 * 663/664 * 663/664:54 * 664.6 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 407698 Půjčovna literatury volný výběr 66_Průmysl,řemesla
Počet záznamů: 1