Počet záznamů: 1
Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních
Autor Soukup, Václav (Autor) Název Brambory a jejich úprava v kuchyních domácích i restauračních / Václav Soukup Vydání Druhé vydání / upravil a novými předpisy doplnil Stanislav Svoboda Nakl.údaje V Olomouci : Velehrad, nakladatelství dobré knihy, 1942 Fyz.popis 173 stran ; 19 cm Poznámky Obálku navrhl arch. Petr Flenyko. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Předmět.hesla brambory * jídla * příprava jídel Forma, žánr kuchařské recepty Konspekt 641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla MDT 641.55:635.21 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1