Počet záznamů: 1
Sklizeň a zpracování ovoce
Autor Kác, Václav, 1897-1975 (Autor) Název Sklizeň a zpracování ovoce / Václav Kác Další korp. Československá akademie věd Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : ČSAV, sekce biologicko-lékařská, 1958 Fyz.popis 207 s. : il., grafy ; 24 cm Edice Ovocnická edice ; sv. 8 Edice/záhl. Ovocnická edice ; 8 Poznámky 6250 výt.. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje rejstřík a bibliografické odkazy na s. 201-202 Předmět.hesla ovocnářství * ovoce Konspekt 634 - Ovocnářství MDT 634.1/.8 Anotace Odborná publikace pojednává podrobně o hlavních druzích, sklizni a uskladnění ovoce, o jeho biologické hodnotě, konzervování, sušení a výrobě ovocných vín a destilátů Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1