Počet záznamů: 1
Receptury pro cukrářskou výrobu
Autor Stejskalová, Jaroslava (Autor) Název Receptury pro cukrářskou výrobu. Korpusy / Jaroslava Stejskalová, František Kadlec, Ivana Nováková Část názvu Korpusy Další autor Kadlec, František (Autor) Nováková, Ivana (Autor) Další korp. Asociace kuchařů a cukrářů České republiky Vydání 3. vyd. Nakl.údaje Praha : Idea servis, 2006 Fyz.popis 62 s. ; 30 cm ISBN 80-85970-53-8 Kč 129,00 Poznámky Zpracováno ve spolupráci s Asociací kuchařů a cukrářů (AKC). DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografické odkazy Předmět.hesla cukrářství * potravinářská technologie * 7 confectionery * 7 food technology Forma, žánr kuchařské recepty * 7 cookbooks Konspekt 663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin MDT 663.916 * 663/664 * (083.12) Anotace Ověřené receptury na přípravu dortových korpusů. Publikace je určena pro provozy s hromadnou cukrářskou výrobou i pro malé soukromé výrobce. Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1