Počet záznamů: 1
Jakost a zpracování ryb
Autor Ingr, Ivo, 1936-2016 (Autor) Název Jakost a zpracování ryb / Ivo Ingr Další korp. Mendelova zemědělská a lesnická univerzita. Agronomická fakulta Vydání Vyd. 1. Nakl.údaje V Brně : Mendelova zemědělská a lesnická univerzita, 2004 Fyz.popis 102 s. : il. ; 29 cm ISBN 80-7157-804-5 Poznámky 100 výt., 110 výt. dotisk. Dotisk r. 2005. Nad názvem: Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně, Facultas agronomica. DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ! Obsahuje bibliografii Určeno pro posluchače AF Předmět.hesla rybí maso * kvalita potravin * zpracování živočišných produktů * 7 fish meat * 7 food quality * 7 animal products Forma, žánr učebnice vysokých škol * 7 textbooks (higher) Konspekt 637 - Živočišné produkty * 37.016 - Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice MDT 637.56 * 663/664-021.465 * 637.03 * (075.8) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Vlastník Kladno SVK Druh dok. Digitalizované dokumenty
Počet záznamů: 1