Počet záznamů: 1
Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků
Autor Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Autor) Název Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : určeno pro posl. Vys. šk. veterinární v Brně / Zdeněk Matyáš, Josef Holec, Josef Pavlíček Další autor Holec, Josef, 1928- (Autor) Pavlíček, Josef, 1959- (Autor) Vydání 1. vyd. Nakl.údaje Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1990 Fyz.popis 292 s. : il. ISBN 80-85114-73-9 (Brož.) : 12,50 Kčs Poznámky Rozmn. Předmět.hesla výrobky rybí - výrobky mrazírenské - produkce, zpracování a skladování - hygiena potravin MDT 639.2/.3 * 664.8/.9 * 613.2 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština URL Digitalizovaný dokument Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 134169 Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1