Počet záznamů: 1  

Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků

  1. Autor Matyáš, Zdeněk, 1923-2002 (Autor)
    NázevHygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků : určeno pro posl. Vys. šk. veterinární v Brně / Zdeněk Matyáš, Josef Holec, Josef Pavlíček
    Další autor Holec, Josef, 1928- (Autor)
    Pavlíček, Josef, 1959- (Autor)
    Vydání1. vyd.
    Nakl.údajePraha : Státní pedagogické nakladatelství, 1990
    Fyz.popis292 s. : il.
    ISBN80-85114-73-9 (Brož.) : 12,50 Kčs
    PoznámkyRozmn.
    Předmět.heslavýrobky rybí - výrobky mrazírenské - produkce, zpracování a skladování - hygiena potravin
    MDT639.2/.3 * 664.8/.9 * 613.2
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    URLDigitalizovaný dokument
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    Zobrazit informace o knize na stránce www.obalkyknih.cz
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 134169Půjčovna literaturydepozitář
    Hygiena a technologie mrazírenských a rybích výrobků

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.