Počet záznamů: 1  

Hygiena v gastronomii

  1. Autor Číhalová, Jarmila, 1961- (Autor)
    NázevHygiena v gastronomii : příručka pro pracovníky účelového stravování, restaurací a hotelů / Jarmila Číhalová, Marie Jechová
    Další autor Jechová, Marie, 1946- (Autor)
    VydáníVyd. 1.
    Nakl.údajePraha : České a slovenské odborné nakladatelství, 2001
    Fyz.popis70 s. : barev. il.
    ISBN80-902553-5-3 : 80.00 Kč
    EdiceFood Service
    Edice/záhl. Food Service
    Předmět.hesla gastronomie - hygiena * hygiena - gastronomie
    Forma, žánr příručky
    MDT641/642 * 613/614 * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.1, z toho volných 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 191917Půjčovna literaturydepozitář

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.