Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů
Autor Sedláčková, Hana, 1925-2020 (Autor) Název Technologie přípravy pokrmů. 1. / Hana Sedláčková, Pavel Otoupal Další autor Otoupal, Pavel, 1935- (Autor) Vydání 2., upr. vyd. Nakl.údaje Praha : Fortuna, 2002 Fyz.popis 85 s., [8] s. barev. obr. příl. ISBN 80-7168-804-5 : 99.00 Kč Poznámky Obsahuje bibliografii Určeno pro Učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy Předmět.hesla jídla - příprava - technologie Forma, žánr učebnice středních škol MDT 641.55 * (075.3) Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Počet ex. 1, z toho volných 1 Vlastník Kladno SVK Druh dok. Odborná literatura, mapy Signatura Lokace Dislokace Info J 196613/I Půjčovna literatury depozitář
Počet záznamů: 1