Počet záznamů: 1
potraviny
SYS h0002031 LBL 03272cz^^a2200949n^^4500 003 CZ^PrNK 005 20221006081304.0 008 000804|n|anznnbabn^^^^^^^^^^^n^a|a^^^^^^ 040 $a ABA001 $b cze $d ABA001 072 -7
$a 612 $x Fyziologie člověka a srovnávací fyziologie $2 Konspekt $9 14 072 -7
$a 613 $x Hygiena. Lidské zdraví $2 Konspekt $9 14 072 -7
$a 664 $x Potravinářský průmysl $2 Konspekt $9 19 080 $a 612.392/.398 $c fyziologie člověka $2 MRF 080 $a 613.26/.29 $c dietetika $2 MRF 080 $a 663/664 $c výroba $2 MRF 150 $a potraviny 550 $a balení potravin $7 kl_us_auth*0323997 550 $a bioprodukty $7 kl_us_auth*0230507 550 $a fyzikální vlastnosti potravin $7 kl_us_auth*0216880 550 $a hygiena potravin $7 kl_us_auth*h0000953 550 $a jedlé plané rostliny $7 kl_us_auth*0211273 550 $a kuchařské suroviny $7 kl_us_auth*0240671 550 $a nutriční hodnota potravin $7 kl_us_auth*0206935 550 $a obchod s potravinami $7 kl_us_auth*0309317 550 $a potravinové alergeny $7 kl_us_auth*0363101 550 $a potravinové zdroje $7 kl_us_auth*0264466 550 $a potravinářská chemie $7 kl_us_auth*h0002397 550 $a potravinářská mikrobiologie $7 kl_us_auth*h0004742 550 $a potravinářské suroviny $7 kl_us_auth*0251822 550 $a potravinářský průmysl $7 kl_us_auth*h0001339 550 $a prodejny potravin $7 kl_us_auth*0362292 550 $a spotřeba potravin $7 kl_us_auth*0336834 550 $a toxikologie potravin $7 kl_us_auth*0388988 550 $a výroba potravin $7 kl_us_auth*h0003962 550 $w h $a biopotraviny $7 kl_us_auth*h0007016 550 $w h $a fermentované potraviny $7 kl_us_auth*0353512 550 $w h $a geneticky modifikované potraviny $7 kl_us_auth*0216175 550 $w h $a kontrola potravin $7 kl_us_auth*h0006285 550 $w h $a konzervované potraviny $7 kl_us_auth*0298756 550 $w h $a kvalita potravin $7 kl_us_auth*0203361 550 $w h $a nutraceutika $7 kl_us_auth*0235709 550 $w h $a potraviny rostlinného původu $7 kl_us_auth*0204737 550 $w h $a potraviny živočišného původu $7 kl_us_auth*0238421 550 $w h $a těstoviny $7 kl_us_auth*h0001347 550 $w g $a poživatiny $7 kl_us_auth*h0008808
Počet záznamů: 1