Počet záznamů: 1  

Vlček, Jan B. Josef, 1805-1879

  1. SYSp0205527
    LBL
      
    -----cz--a22-----n--4500
    003
      
    CZ-PrNK
    005
      
    20160621212337.1
    008
      
    000622|n|aznnnaabn-----------n-a|a------
    040
      
    $a Jaroslav Kunc $b cze $c ABA001 $d ABA001 $e rda
    046
      
    $f 1805 $g 1879
    100
    1-
    $a Vlček, Jan B. Josef, $d 1805-1879
    370
      
    $a Jičín, Česko $b Praha, Česko $c Česko
    374
      
    $a spisovatelé $a katoličtí duchovní
    375
      
    $a muž
    377
      
    $a cze
    400
    1-
    $w v $a Vlčkovec, Hanuš, $d 1805-1879 $0 o
    400
    1-
    $w v $a Wlčkowec, Hanuš, $d 1805-1879 $0 o
    400
    0-
    $w v $a Lykyška, $d 1805-1879 $0 o
    400
    0-
    $w v $a Vlčkovec, $d 1805-1879 $0 o
    400
    0-
    $w v $a Vlčkovský, $d 1805-1879 $0 o
    400
    0-
    $w v $a Vlčovský, $d 1805-1879 $0 o
    400
    1-
    $a Vlček, Jan Křtitel, $d 1805-1879 $0 o
    400
    1-
    $a Vlček, Jan, $d 1805-1879 $0 o
    400
    1-
    $a Lykiška, Hanuš, $d 1805-1879 $0 o
    667
      
    $a Nové vydání díla Bílá paní vycházelo již zřejmě pod skutečným jménem autora, nikoliv pod pseudonymem Lykiška, Hanuš a pseudonym tedy nemá povahu odkazu viz též.
    670
      
    $a PNP-LA
    670
      
    $a Jeho: Wšezwěd, aneb, Powodeň pražská roku 1845
    670
      
    $a Vopravil, J.: Slovník pseudonymů v české a slovenské literatuře
    670
      
    $a Vlček, Jan - Bartoš, J., (ed.): Bílá paní, aneb, Sladká kaše: národní původní fraška v jednom dějství. Na Smíchově: Vaněk a Votava, [1914?] $b odkaz viz
    670
      
    $a Lykiška, Hanuš: Bjlá panj, aneb, Sladká kaše: národnj půwodnj fraška w gednom degstwj. W Praze: Karel Vetterle, 1845
    678
    0-
    $a Narozen 27. 8. 1805 v Jičíně, zemřel 6. 12. 1879 v Praze. Katolický kněz, skladatel duchovních písní, dramatik, historické spisy, překlady z řečtiny a latiny.
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.