Počet záznamů: 1  

Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie

  1. SYS0589406
    LBL
      
    01808nam-a2200445-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208154359.6
    007
      
    ta
    008
      
    071213s2007----xr-a---e-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001785026
    020
      
    $a 978-80-86578-66-8 (1. část : brož.) : $c 400.00 Kč
    020
      
    $a 978-80-86578-67-5 (2. část : brož.)
    035
      
    $a (OCoLC)228604125
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d KLG001
    041
    0-
    $a cze $a eng
    072
    -7
    $a 811.111 $x Angličtina $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt
    080
      
    $a 811.111 $2 undef
    080
      
    $a 81'373.46 $2 undef
    080
      
    $a 641/642 $2 undef
    080
      
    $a (075.8) $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0069796 $a Lanská, Dagmar, $d 1931- $4 aut
    245
    10
    $a Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie / $c Dagmar Lanská, Markéta Matoušková
    250
      
    $a Vyd. 1.
    260
      
    $a Praha : $b Vysoká škola hotelová v Praze 8, $c 2007
    300
      
    $a 2 sv. (81, 168 s.) : $b il. ; $c 30 cm
    500
      
    $a Autorky 2. části: Dagmar Lanská, Šárka Holubová
    500
      
    $a 500 výt.
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0009771 $a hotelnictví
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0001551 $a angličtina
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0003556 $a oborová terminologie
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0254153 $a Matoušková, Markéta $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0254154 $a Holubová, Šárka $4 aut
    710
    2-
    $7 kl_us_auth*0247156 $a Vysoká škola hotelová v Praze
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.