Počet záznamů: 1
Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie
SYS 0589406 LBL 01808nam-a2200445-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20220208154359.6 007 ta 008 071213s2007----xr-a---e-p----000-0-cze-- 015 $a cnb001785026 020 $a 978-80-86578-66-8 (1. část : brož.) : $c 400.00 Kč 020 $a 978-80-86578-67-5 (2. část : brož.) 035 $a (OCoLC)228604125 040 $a ABA001 $b cze $d KLG001 041 0-
$a cze $a eng 072 -7
$a 811.111 $x Angličtina $2 Konspekt 072 -7
$a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $2 Konspekt 080 $a 811.111 $2 undef 080 $a 81'373.46 $2 undef 080 $a 641/642 $2 undef 080 $a (075.8) $2 undef 100 1-
$7 kl_us_auth*p0069796 $a Lanská, Dagmar, $d 1931- $4 aut 245 10
$a Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie / $c Dagmar Lanská, Markéta Matoušková 250 $a Vyd. 1. 260 $a Praha : $b Vysoká škola hotelová v Praze 8, $c 2007 300 $a 2 sv. (81, 168 s.) : $b il. ; $c 30 cm 500 $a Autorky 2. části: Dagmar Lanská, Šárka Holubová 500 $a 500 výt. 650 04
$7 kl_us_auth*h0009771 $a hotelnictví 650 04
$7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie 650 04
$7 kl_us_auth*h0001551 $a angličtina 650 04
$7 kl_us_auth*h0003556 $a oborová terminologie 655 -4
$7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol 700 1-
$7 kl_us_auth*0254153 $a Matoušková, Markéta $4 aut 700 1-
$7 kl_us_auth*0254154 $a Holubová, Šárka $4 aut 710 2-
$7 kl_us_auth*0247156 $a Vysoká škola hotelová v Praze 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1