Počet záznamů: 1  

Sochaři hraběte Františka Antonína Šporka

  1. SYS0828318
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208164025.2
    007
      
    ta
    008
      
    120105s2011----xr-a---e--^^^-000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002266756
    020
      
    $a 978-80-87104-55-2 (váz.) : $c 250.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)776514858
    040
      
    $a KLG001 $b cze
    041
    0-
    $a cze $b eng $b ger
    043
      
    $a e-xr---
    045
      
    $a u-v-
    072
    -7
    $a 73 $x Sochařství, keramika, porcelán, umělecké zpracování kovů $9 21 $2 Konspekt
    080
      
    $a 929.7 $2 MRF
    080
      
    $a 730.071.1 $2 MRF
    080
      
    $a 7.034.7 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0307028 $a Bašta, Petr, $d 1966- $4 aut
    245
    10
    $a Sochaři hraběte Františka Antonína Šporka / $c Petr Bašta
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Národní památkový ústav, ústřední pracoviště, $c c2011
    300
      
    $a 160 s. : $b il. ; $c 25 cm
    500
      
    $a 300 výt.
    504
      
    $a Obsahuje bibliografické odkazy a bibliografii
    546
      
    $a Anglické a německé resumé
    600
    17
    $7 kl_us_auth*p0204634 $a Sporck, František Antonín, $c hrabě, $d 1662-1738 $2 czenas
    648
    -7
    $7 kl_us_auth*0261350 $a 17.-18. století $2 czenas
    648
    -7
    $7 kl_us_auth*0261196 $a 18. století $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0008061 $a šlechtici $z Česko $y 17.-18. stol. $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0205014 $a mecenáši $z Česko $y 17.-18. stol. $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001479 $a sochaři $z Česko $y 18. stol. $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004765 $a barokní umění $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003045 $a monografie $2 czenas
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.