Počet záznamů: 1  

Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž

  1. SYS1112624
    LBL
      
    01810nam^a2200529^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20190425062712.9
    006
      
    m----eq--d--------
    007
      
    cr-cn-nnnauuau
    008
      
    161219t20162016xr^^^^^eqf^^^^000^0^cze^^
    015
      
    $a cnb002864451
    020
      
    $a 978-80-7482-224-7 :
    040
      
    $a ABA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    043
      
    $a e-xr---
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.568(437.3) $2 MRF
    080
      
    $a 641.565/.568 $2 MRF
    080
      
    $a (437.3) $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    080
      
    $a (0.034.44) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0001090 $a Vašák, Jaroslav, $d 1947- $4 aut
    245
    10
    $a Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A-Ž / $c Jaroslav Vašák
    246
    1-
    $i Název na titulní stránce: $a Jak se vařívalo dříve a jak dnes
    246
    3-
    $a Jak se vařívalo dříve - a jak dnes
    250
      
    $a V elektronické podobě vydání první
    264
    -1
    $a [Praha] : $b Stanislav Plášil - nakladatelství Viking, $c [2016]
    264
    -4
    $c ©2016
    300
      
    $a 1 CD-ROM (971 nečíslovaných stran) ; $c 12 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a počítač $b c $2 rdamedia
    338
      
    $a počítačový disk $b cd $2 rdacarrier
    347
      
    $a textový soubor $b PDF $2 rda
    500
      
    $a Název z disku
    500
      
    $a Terminologický slovník
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    3-
    $a Všichni vědí, co je oukrop, šnitlík, prdelačka, babské ucho, vejmrda či cmunda. Máme možná pocit, že nás žádné tradiční jídlo nemůže překvapit. Ale co třeba kaprové mléko, třebule, kundrábek, panádl nebo gerštl? Používáte často vopich, hlavatici či prezle? Zpejchnete cibuli? Myslíte, že ne? Nedáte si čas od času lampredu či pajšl? Mlsáte parfait? A co byste udělali, kdyby po vás chtěl někdo fidibus?Kniha Jak se vařívalo kdysi a jak dnes, A – Ž, vás uvede do kuchyní našich babiček i jejich babiček, a někdy až do 16. století. Ale hlavně vám ukáže, jak se různé recepty proměňovaly v běhu času, protože pro každý tradiční pokrm najdete recept nejenom z dob dávno i nedávno minulých, ale zároveň i popis, jak jej připravit dnes.Kniha je doplněna o slovníček vysvětlující nepříliš běžné kulinářské výrazy a čtenář se seznámí i s nejznámějšími kuchařkami a kuchaři.Jedná se o sjednocené (a rozšířené) vydání všech pěti dílů oblíbené kuchařky, jež byly dříve publikovány samostatně. $c flexibooks
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002601 $a česká jídla $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0254609 $a tradiční jídla $z Česko $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002511 $a kuchařské recepty $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003670 $a CD-ROM $2 czenas
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.