Počet záznamů: 1  

Gastronomické služby - servis

  1. SYS1113385
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208174902.7
    007
      
    ta
    008
      
    170116s2016----xr-a---e-p----000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002867847
    020
      
    $a 978-80-87411-80-3 $q (brožováno) : $c Kč 199.00
    035
      
    $a (OCoLC)975017937
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 642 $x Číšnictví. Servírování $9 19 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 642.63 $2 MRF
    080
      
    $a (075.8) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0253867 $a Burešová, Pavla $4 aut
    245
    10
    $a Gastronomické služby - servis / $c Pavla Burešová, Blanka Zimáková
    250
      
    $a Vydání třetí
    264
    -1
    $a Praha : $b Vysoká škola hotelová v Praze, $c 2016
    300
      
    $a 155 stran : $b ilustrace ; $c 30 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a 300 výtisků
    500
      
    $a Terminologický slovník
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    521
    8-
    $a Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0213698 $a podávání jídel $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0006339 $a číšnictví $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003022 $a učebnice vysokých škol $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0235271 $a Zimáková, Blanka, $d 1956- $4 aut
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.