Počet záznamů: 1  

Rukověť dobrého interního lektora

  1. SYS1119939
    LBL
      
    00857nam^a2200265^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230830032930.6
    007
      
    ta
    008
      
    170208s2017^^^^xr^a^^^e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb002879349
    020
      
    $a 978-80-271-0287-7 $q (brožováno) : $c Kč 229.00
    035
      
    $a (OCoLC)982100560
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    072
    -7
    $a 374 $x Výchova a vzdělávání dospělých. Mimoškolní výchova a vzdělávání $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 37.018 $2 MRF
    080
      
    $a 371.321 $2 MRF
    080
      
    $a 371.3 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0259879 $a Kazík, Petr, $d 1964- $4 aut
    245
    10
    $a Rukověť dobrého interního lektora : $b pro efektivní vzdělávání ve firmách a jiných organizacích / $c Petr Kazík
    250
      
    $a První vydání
    264
    -1
    $a Praha : $b Grada, $c 2017
    300
      
    $a 143 stran ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Částečně tištěno napříč
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    520
    3-
    $a Jak zvýšit atraktivitu vzdělávání a přitáhnout zájem posluchačů? Jak efektivně tvořit a realizovat rozvojové aktivity? Odpovědi na tyto a další otázky najdete v knížce určené interním lektorům – specialistům a odborníkům ve firmách, kteří vedle toho školí své kolegy a předávají jim své znalosti. $c flexibooks
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0257199 $a lektorství (vzdělávání) $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0008639 $a pedagogické dovednosti $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002730 $a vyučovací metody $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.