Počet záznamů: 1  

Ropa

  1. SYS1209078
    LBL
      
    00939nam^a2200289^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20230830035958.3
    007
      
    ta
    008
      
    181105s2018^^^^xr^ac^^e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003050100
    020
      
    $a 978-80-7473-703-9 $q (brožováno) : $c Kč 299.00
    035
      
    $a (OCoLC)1078648820
    040
      
    $a OLA001 $b cze $d KLG001 $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 665 $x Oleje. Tuky. Vosky. Pojiva. Pryskyřice $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 622.323 $2 MRF
    080
      
    $a 620.92/.95 $2 MRF
    080
      
    $a 665.6/.7 $2 MRF
    080
      
    $a 339.9:665.7 $2 MRF
    080
      
    $a (0.062) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0331978 $a Smil, Vaclav, $d 1943- $4 aut
    240
    10
    $a Oil. $l Česky
    245
    10
    $a Ropa : $b průvodce pro začátečníky / $c Vaclav Smil ; v překladu Pavla Kaase
    250
      
    $a Vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Kniha Zlin, $c 2018
    300
      
    $a 268 stran : $b ilustrace, portréty ; $c 19 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Tema ; $v svazek 28
    500
      
    $a Přeloženo z angličtiny
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii a rejstřík
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0003790 $a ropa $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0266815 $a alternativní energetické zdroje $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0005360 $a zpracování ropy $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0263616 $a ropná politika $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0003051 $a populárně-naučné publikace $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0210184 $a Kaas, Pavel, $d 1969- $4 trl
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*0282750 $a Tema (Kniha Zlin) $0 s
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.