Počet záznamů: 1  

Pečeme chleba

  1. SYS1223549
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208181229.2
    007
      
    ta
    008
      
    190213s2019----xr-a---e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003080208
    020
      
    $a 978-80-7541-175-4 $q (brožováno) : $c Kč 149.00
    035
      
    $a (OCoLC)1104143704
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 664.661/.664 $2 MRF
    080
      
    $a 664.66:664.654.1 $2 MRF
    080
      
    $a 664.66 $2 MRF
    080
      
    $a 664.68 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0375746 $a Walz, Anna $4 aut
    240
    10
    $a Brot backen. $l Česky
    245
    10
    $a Pečeme chleba : $b voňavý poklad z trouby / $c autorka: Anna Walz ; fotografie: Wolfgang Schardt
    250
      
    $a České vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Vašut, $c 2019
    300
      
    $a 64 stran : $b barevné ilustrace ; $c 20 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Jak na to
    500
      
    $a Z němčiny přeložila Hana Habartová
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0280285 $a chléb $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0345641 $a kváskové pečivo $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001345 $a slané pečivo $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001344 $a sladké pečivo $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002511 $a kuchařské recepty $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0250971 $a Schardt, Wolfgang $4 pht
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0348979 $a Habartová, Hana $4 trl
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*0206387 $a Jak na to (Jan Vašut)
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.