Počet záznamů: 1  

Podstata vaření

  1. SYS1255039
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208181850.0
    007
      
    ta
    008
      
    190930t20192019xr-a---e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003094024
    020
      
    $a 978-80-270-5884-6 $q (brožováno) : $c Kč 190.00
    035
      
    $a (OCoLC)1230104480
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h fre
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641.524.2 $2 MRF
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 613.2 $2 MRF
    080
      
    $a 244.82 $2 MRF
    080
      
    $a (049) $2 MRF
    100
    0-
    $7 kl_us_auth*p0090076 $a Kaisen, $c mistr, $d 1952- $4 aut
    240
    10
    $a Esprit de la cuisine. $l Česky
    245
    10
    $a Podstata vaření $b očima zenového mistra / $c Mistr Sandó Kaisen ; překlad: Stanislava Janíčková, mniška Celle qui veille sur Maya
    246
    1-
    $i Název v tiráži: $a Podstata vaření očima zenového mistra
    250
      
    $a Vydání: první
    264
    -1
    $a [Ostrava] : $b Buddhovo sezení, z.s., $c [2019]
    264
    -4
    $c ©2019
    300
      
    $a 110 stran : $b barevné ilustrace ; $c 20 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Přeloženo z francouzštiny
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0263523 $a vaření $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0005160 $a kuchařství $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001113 $a racionální výživa $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002144 $a zen-buddhismus $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*0264803 $a pojednání $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0263266 $a Janíčková, Stanislava, $d 1980- $4 trl
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.