Počet záznamů: 1
Metodika pro určení obsahu čisté svalové bílkoviny v masných výrobcích
SYS 1269388 LBL 02479nam^a2200601^i^4500 003 CZ-KlSVK 005 20200123065134.1 006 m----fq--d-------- 007 co-cg-|||||u|u 008 190724s2018^^^^xr^a^^^eq--d--------cze^d 015 $a cnb003119212 020 $a 978-80-7592-037-9 : $c Kč 100.00 040 $a ABA001 $b cze $d KLG001 $e rda 072 -7
$a 543 $x Analytická chemie $2 Konspekt $9 10 080 $a 613.28:577.112.8 $2 MRF 080 $a 543.6:663/664 $2 MRF 080 $a 543.645 $2 MRF 080 $a 637.5+664.91/.95 $2 MRF 080 $a 577.112.8:591.1 $2 MRF 080 $a (083.744) $2 MRF 080 $a (0.034.44) $2 MRF 100 1-
$7 kl_us_auth*0361465 $a Jírů, Monika $4 aut 245 10
$a Metodika pro určení obsahu čisté svalové bílkoviny v masných výrobcích : $b uplatněná certifikovaná metodika / $c Monika Jírů, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová, Milena Stránská 264 -1
$a Praha : $b Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, $c 2018 300 $a 1 CD-ROM (34 stran) : $b barevné ilustrace ; $c 12 cm 336 $a text $b txt $2 rdacontent 337 $a počítač $b c $2 rdamedia 338 $a počítačový disk $b cd $2 rdacarrier 347 $a textový soubor $b PDF $2 rda 500 $a Název z disku 500 $a Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy 504 $a Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy 650 07
$7 kl_us_auth*0205222 $a analýza potravin $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*0228746 $a biochemická analýza $2 czenas 650 07
$7 kl_us_auth*h0005460 $a masné výrobky $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*0333573 $a certifikované metodiky $2 czenas 655 -7
$7 kl_us_auth*u0003670 $a CD-ROM $2 czenas 700 1-
$7 kl_us_auth*p0008496 $a Kocourek, Vladimír, $d 1952- $4 aut 700 1-
$7 kl_us_auth*p0008497 $a Hajšlová, Jana, $d 1952- $4 aut 700 1-
$7 kl_us_auth*0345520 $a Stránská, Milena, $d 1982- $4 aut 710 2-
$7 kl_us_auth*k0006598 $a Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. $b Ústav chemie a analýzy potravin $4 pbl 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1