Počet záznamů: 1  

Low carb

  1. SYS1278651
    LBL
      
    01817nam^a2200517^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208182415.4
    007
      
    ta
    008
      
    200323s2020^^^^xr^a---e------001-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003218085
    020
      
    $a 978-80-7541-226-3 $q (brožováno) : $c Kč 169.00
    035
      
    $a (OCoLC)1200257306
    040
      
    $a ULG001 $b cze $d KLG001 $e rda
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.56:547.454-021.146.4 $2 MRF
    080
      
    $a 641.56-056.22 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0402635 $a Wetzstein, Cora $4 aut
    240
    10
    $a Low Carb Seelenfutter. $l Česky
    245
    10
    $a Low carb : $b zdravé pochutnání / $c Cora Wetzstein ; fotografie: Mathias Neubauer, Auen60 Photography
    246
    18
    $a Low carb - zdravé pochutnání
    250
      
    $a České vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Vašut, $c 2020
    300
      
    $a 62 stran : $b barevné ilustrace ; $c 20 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Jak na to
    500
      
    $a Přeloženo z němčiny, překladatelka u copyrightu: Hana Habartová
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0375358 $a nízkosacharidová dieta $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001707 $a dietní jídla $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002511 $a kuchařské recepty $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0402636 $a Neubauer, Mathias, $d 1970- $4 pht
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0348979 $a Habartová, Hana $4 trl
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*0206387 $a Jak na to (Jan Vašut)
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.