Počet záznamů: 1  

Technologie v kostce

  1. SYS1502893
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^^a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231001122349.9
    008
      
    971119s1996^^^^xr^a^^^d^p^^^^000^0^cze
    015
      
    $a cnb000280330
    020
      
    $a 80-238-1587-3 $q (v knize neuvedeno ; $q brož.)
    035
      
    $a (nkpdnnt)cpk19970280330
    040
      
    $a ABA001 $b cze
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641/642
    100
    1-
    $a Vodochodská, Libuše $7 kl_us_auth*p0009186 $4 aut
    245
    10
    $a Technologie v kostce / $c Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Úvaly : $b Ratio, $c [1996]
    300
      
    $a 141, [6] s. : $b il. ; $c 21 cm
    490
    1-
    $a Gastronomie
    500
      
    $a Terminol. slovníček
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    504
      
    $a Bibliogr.
    650
    07
    $a jídla $7 kl_us_auth*h0001664 $2 czenas
    650
    07
    $a kuchařství $7 kl_us_auth*h0005160 $2 czenas
    655
    -7
    $a učebnice $7 kl_us_auth*u0002830 $2 czenas
    700
    1-
    $a Štěpánek, Karel $7 kl_us_auth*p0021047 $4 aut
    830
    -0
    $a Gastronomie (Ratio)
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:d9282b30-9cb7-11ed-97a2-5ef3fc9bb22f $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:510c2033de5d61f267742341c4f1b446
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.