Počet záznamů: 1  

Zakořeňování a štěpování ovocných rostlin

  1. SYS1528612
    LBL
      
    00000nam^a22^^^^^7a^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20231002011821.4
    008
      
    130603s1955^^^^xr^|||||^||||||||^||cze^d
    015
      
    $a cnb000717590
    035
      
    $a (nkpdnnt)000860743
    040
      
    $a JID501 $b cze $d BOD004
    072
    -7
    $a 634 $x Ovocnářství $9 24 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 631 $x Zemědělství. Pedologie. Agrotechnika. Agroekologie $9 24 $2 Konspekt
    080
      
    $a 634.17 $2 MRF
    080
      
    $a 631.41:631.811 $2 MRF
    080
      
    $a (048.8) $2 MRF
    100
    1-
    $a Oplt, Jaroslav, $d 1912- $7 kl_us_auth*p0011189 $4 aut
    245
    10
    $a Zakořeňování a štěpování ovocných rostlin / $c Jaroslav Oplt, Ladislav Černý
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Nakladatelství Československé akademie věd, $c 1955
    300
      
    $a 261 s. : $b il. ; $c 26 cm
    490
    1-
    $a Československá akademie věd. Sekce biologická. Ovocnická edice
    500
      
    $a Obsahuje jmenný a věcný rejstřík
    500
      
    $a DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!
    650
    07
    $a ovocné rostliny $7 kl_us_auth*0256438 $2 czenas
    650
    07
    $a roubování $7 kl_us_auth*h0007843 $2 czenas
    650
    09
    $a fruit plants $2 eczenas
    650
    09
    $a grafting $2 eczenas
    655
    -7
    $a monografie $7 kl_us_auth*u0003045 $2 czenas
    655
    -9
    $a monographs $2 eczenas
    700
    1-
    $a Černý, Ladislav, $d 1917- $7 kl_us_auth*p0079280 $4 aut
    830
    -0
    $a Československá akademie věd. $p Sekce biologická. $p Ovocnická edice
    856
    41
    $u http://krameriusndk.nkp.cz/search/handle/uuid:d1690250-84a0-11e2-aa2b-005056827e51 $3 DNNT $x DNNTO $y Digitalizovaný dokument $w sdnnt.nkp.cz:457717963fe4839295d366e29353c175
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.