Počet záznamů: 1
Technologie přípravy pokrmů
SYS c274734 LBL 01180nam-a2200301-a-4500 003 CZ-KlSVK 005 20220208141750.6 007 ta 008 020513s2001----xr-af--e-p----000-0-cze-- 015 $a cnb001091593 020 $a 80-7168-788-X : $c 99.00 Kč 035 $a (OCoLC)51186436 040 $a KLG001 $b cze 080 $a 641.55 $2 undef 080 $a (075.3) $2 undef 100 1-
$7 kl_us_auth*p0001712 $a Sedláčková, Hana, $d 1925-2020 $4 aut 245 10
$a Technologie přípravy pokrmů. $n 4. / $c Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko 250 $a 1. vyd. 260 $a Praha : $b Fortuna, $c 2001 300 $a 93 s., [16] s. barev. obr. příl. 521 $a Učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy 650 04
$7 kl_us_auth*h0001664 $a jídla $x příprava $x technologie 655 -4
$7 kl_us_auth*u0002834 $a učebnice středních škol 700 1-
$7 kl_us_auth*p0000360 $a Nodl, Ladislav, $d 1929-2008 $4 aut 700 1-
$7 kl_us_auth*p0032552 $a Řešátko, Jaroslav $4 aut 910 $a KLG001
Počet záznamů: 1