Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. SYSc274734
    LBL
      
    01180nam-a2200301-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208141750.6
    007
      
    ta
    008
      
    020513s2001----xr-af--e-p----000-0-cze--
    015
      
    $a cnb001091593
    020
      
    $a 80-7168-788-X : $c 99.00 Kč
    035
      
    $a (OCoLC)51186436
    040
      
    $a KLG001 $b cze
    080
      
    $a 641.55 $2 undef
    080
      
    $a (075.3) $2 undef
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0001712 $a Sedláčková, Hana, $d 1925-2020 $4 aut
    245
    10
    $a Technologie přípravy pokrmů. $n 4. / $c Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko
    250
      
    $a 1. vyd.
    260
      
    $a Praha : $b Fortuna, $c 2001
    300
      
    $a 93 s., [16] s. barev. obr. příl.
    521
      
    $a Učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy
    650
    04
    $7 kl_us_auth*h0001664 $a jídla $x příprava $x technologie
    655
    -4
    $7 kl_us_auth*u0002834 $a učebnice středních škol
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0000360 $a Nodl, Ladislav, $d 1929-2008 $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0032552 $a Řešátko, Jaroslav $4 aut
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.