Počet záznamů: 1  

Kváskování

  1. SYS1262989
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208182059.1
    007
      
    ta
    008
      
    191120t20192019xo-ac--e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003163325
    020
      
    $a 978-80-973442-0-7 $q (vázáno) : $c Kč 799.00
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h slo
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 663.14 $2 MRF
    080
      
    $a 664.66:664.654.1 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0398710 $a Žúreková Štefková, Naty $4 aut
    245
    10
    $a Kváskování : $b recepty z kvásku : 65 úžasných receptů uvařených a napečených pomocí kvásku : vše o kvásku od A do Z / $c Naty Žúreková Štefková, Daniela Rau ; překlad: Jana Sobotková
    264
    -1
    $a [Místo vydání není známé] : $b Plutos Company, s.r.o., $c [2019]
    264
    -4
    $c ©2019
    300
      
    $a 344 stran : $b barevné ilustrace, portréty ; $c 25 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Přeloženo ze slovenštiny?
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0356910 $a kvásek $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0006007 $a kynuté těsto $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0345641 $a kváskové pečivo $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001664 $a jídla $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002511 $a kuchařské recepty $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0398711 $a Rau, Daniela $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0347680 $a Sobotková, Jana $4 trl
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.