Počet záznamů: 1  

Technologie v kostce

  1. SYS1263293
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208182102.8
    007
      
    ta
    008
      
    191122s2019----xr-af--e------000-0-cze-d
    015
      
    $a cnb003160938
    020
      
    $a 978-80-904093-6-1 $q (brožováno) : $c Kč 139.00
    035
      
    $a (OCoLC)1135614819
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $9 19 $2 Konspekt
    072
    -7
    $a 37.016 $x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice $9 22 $2 Konspekt
    080
      
    $a 641/642 $2 MRF
    080
      
    $a 641.1/.3 $2 MRF
    080
      
    $a 641.55 $2 MRF
    080
      
    $a (075.3) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*p0009186 $a Vodochodská, Libuše $4 aut
    245
    10
    $a Technologie v kostce / $c Libuše Vodochodská, Karel Štěpánek
    250
      
    $a 2. vydání
    264
    -1
    $a Divec : $b Radek Runštuk - R plus, $c 2019
    300
      
    $a 141 stran , 2 nečíslované strany obrazových příloh : $b ilustrace ; $c 21 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Gastronomie
    500
      
    $a Terminologický slovníček
    504
      
    $a Obsahuje bibliografii
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001742 $a gastronomie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0005160 $a kuchařství $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0240671 $a kuchařské suroviny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0303073 $a příprava jídel $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002834 $a učebnice středních škol $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*p0021047 $a Štěpánek, Karel $4 aut
    830
    -0
    $7 kl_us_auth*0395575 $a Gastronomie (R plus)
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.