Počet záznamů: 1  

Expres Low Carb

  1. SYS1290490
    LBL
      
    01689nam^a2200481^i^4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20220208182626.6
    007
      
    ta
    008
      
    200616s2020^^^^xr^a---e^f---^001^0^cze^d
    015
      
    $a cnb003233572
    020
      
    $a 978-80-7541-241-6 $q (brožováno) : $c Kč 169.00
    035
      
    $a (OCoLC)1200255789
    040
      
    $a ULG001 $b cze $d KLG001 $e rda
    041
    1-
    $a cze $h ger
    072
    -7
    $a 641 $x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla $2 Konspekt $9 19
    080
      
    $a 641.56-056.22 $2 MRF
    080
      
    $a 641.56:547.454-021.146.4 $2 MRF
    080
      
    $a (083.12) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0349001 $a Schocke, Sarah $4 aut
    240
    10
    $a Expresskochen Low Carb. $l Česky
    245
    10
    $a Expres Low Carb / $c Sarah Schocke, Alexander Dölle ; fotografie: Klaus Arras, Coco Lang
    250
      
    $a České vydání první
    264
    -1
    $a Praha : $b Vašut, $c 2020
    300
      
    $a 62 stran : $b barevné ilustrace ; $c 20 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    336
      
    $a statický obraz $b sti $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    490
    1-
    $a Jak na to
    500
      
    $a Z němčiny přeložila Denisa Sádovská
    500
      
    $a Obsahuje rejstřík
    546
      
    $a Český text
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0001707 $a dietní jídla $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0375358 $a nízkosacharidová dieta $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002511 $a kuchařské recepty $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0349000 $a Dölle, Alexander $4 aut
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0403893 $a Arras, Klaus $4 pht
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0303081 $a Lang, Coco, $d 1974- $4 pht
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0403894 $a Sádovská, Denisa $4 trl
    830
    -0
    $a Jak na to (Jan Vašut) $7 kl_us_auth*0206387
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.