Počet záznamů: 1  

Přecitlivělí lidé a introverti

  1. SYS1298469
    LBL
      
    00000nam-a22^^^^^-i-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20200902062202.4
    007
      
    ta
    008
      
    200831s2020----xo-----e------000-0-cze-d
    020
      
    $a 978-80-8100-632-6 $q (brožováno) : $c Kč 198.00
    040
      
    $a KLG001 $b cze $e rda
    041
    1-
    $a cze $h eng
    072
    -7
    $a 159.93/.94 $x Senzorické a motorické funkce. Emoce. Vůle $9 17 $2 Konspekt
    080
      
    $a 159.961 $2 MRF
    080
      
    $a 159.923-021.342 $2 MRF
    080
      
    $a 159.942 $2 MRF
    080
      
    $a 159.944 $2 MRF
    080
      
    $a 316.472.4 $2 MRF
    080
      
    $a 159.923.2 $2 MRF
    080
      
    $a (035) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0366837 $a Sand, Ilse $4 aut
    240
    10
    $a On being an introvert or highly sensitive person - a guide to boundaries, joy, and meaning. $l Česky
    245
    10
    $a Přecitlivělí lidé a introverti : $b jak s tím žít / $c Ilse Sand
    264
    -1
    $a Bratislava : $b Alexander Giertli - Eugenika Pbl., $c 2020
    300
      
    $a 131 stran ; $c 18 cm
    336
      
    $a text $b txt $2 rdacontent
    337
      
    $a bez média $b n $2 rdamedia
    338
      
    $a svazek $b nc $2 rdacarrier
    500
      
    $a Z angličtiny přeložila Dominika Orságová
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0356237 $a senzibilita $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0236011 $a introverze $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0004609 $a emoce $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0231322 $a psychická odolnost $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0002886 $a interpersonální vztahy $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0207608 $a sebepřijímání $2 czenas
    655
    -7
    $7 kl_us_auth*u0002832 $a příručky $2 czenas
    700
    1-
    $7 kl_us_auth*0405346 $a Orságová, Dominika $4 trl
    910
      
    $a KLG001

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.