Počet záznamů: 1  

O sklářských pecích a o životě v huti v době Františka Kavalíra a jeho dobré ženy Antonie

  1. SYS0405902
    LBL
      
    00000naa-a22^^^^^-a-4500
    003
      
    CZ-KlSVK
    005
      
    20130619145305.8
    007
      
    ta
    008
      
    130619s2001----xr-a---g------000-0-cze-d
    040
      
    $a KLG001 $b cze
    043
      
    $a e-xr--- $b e-xr-st $2 czenas
    072
    -7
    $a 666 $x Sklářství. Keramika. Cement $9 19 $2 Konspekt
    080
      
    $a 66.041 $2 MRF
    080
      
    $a 621.745.3 $2 MRF
    080
      
    $a 697.243.3 $2 MRF
    080
      
    $a 666.1 $2 MRF
    080
      
    $a 666.1/.2(091) $2 MRF
    080
      
    $a 661.1/.2:061.5 $2 MRF
    080
      
    $a 666.1/.2 $2 MRF
    080
      
    $a (437.312) $2 MRF
    100
    1-
    $7 kl_us_auth*0325413 $a Šolar, Zdeněk $4 aut
    245
    10
    $a O sklářských pecích a o životě v huti v době Františka Kavalíra a jeho dobré ženy Antonie / $c Zdeněk Šolar
    300
      
    $b 4 il.
    500
      
    $a Tištěno v časopise Sklář a keramik
    520
    2-
    $a Historie sklářské hutě v 19. století
    600
    17
    $7 kl_us_auth*0241376 $a Kavalír, František, $d 1796-1853 $2 czenas
    600
    17
    $7 kl_us_auth*p0204468 $a Kavalírová, Antonie, $d 1804-1879 $2 czenas
    610
    27
    $7 kl_us_auth*0312030 $a Centrum sklářského umění, Huť František v Sázavě $2 czenas
    610
    27
    $7 kl_us_auth*k0005429 $a Sklárny Kavalier (firma) $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*h0007489 $a sklárny $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0227733 $a sklářské hutě $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0289380 $a pece $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0306102 $a sklářské technologie $2 czenas
    650
    07
    $7 kl_us_auth*0277168 $a dějiny sklářství $2 czenas
    773
    0-
    $w kl_us_cat*0906855 $t Sázavsko $7 nnas $g Sv. 8 (2001), s. 96-101
    910
      
    $a KLG001
Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.