Počet záznamů: 1  

Jídlo a pití v pravěku a ve středověku

  1. Beranová, Magdalena, 1930-2016

    Jídlo a pití v pravěku a ve středověku / Magdalena Beranová. -- Vyd. 1. -- Praha : Academia, 2005. -- 359 s., [16] s. barev. obr. příl. : il., mapy, faksim. ; 21 cm. -- V prelimináriích uvedeno: Akademie věd České republiky. -- Vybrané recepty z kuchařských knih 15.-17. století na s. 305-359. -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN : 80-200-1340-7 (váz.) : 260.00 Kč.
    I. Akademie věd České republiky


    gastronomie - dějiny * výživa člověka - dějiny * starověk * středověk * studie
    641/642(091) * 613.2(091) * 94(3) * 94"04/14"
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.