Počet záznamů: 1  

Banketní a cateringové služby

  1. Burešová, Pavla

    Banketní a cateringové služby / Pavla Burešová. -- Vyd. 1. -- Praha : Vysoká škola hotelová v Praze 8, 2010. -- 146 s. ; 30 cm. -- Nad názvem: Vysoká škola hotelová v Praze 8. Katedra hotelnictví. -- Náklad 300 výtisků. -- Obsahuje bibliografii. -- Určeno pro bakalářské a magisterské studium na Vysoké škole hotelové v Praze 8. -- ISBN : 978-80-87411-11-7 (brož.) : 180.00 Kč.
    I. Vysoká škola hotelová v Praze. Katedra hotelnictví


    gastronomie * podávání jídel * číšnictví * učebnice vysokých škol
    642.63 * 641/642 * (075.8)
    642 - Číšnictví. Servírování


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.