Počet záznamů: 1  

Hodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí

  1. Krofta, Karel, 1950-

    Hodnocení kvalitativních parametrů chmele při sušení a stárnutí / Karel Krofta a kol. -- Vydání: první. -- [Žatec] : Chmelařský institut s.r.o. ; V Praze : Česká zemědělská univerzita, Technická fakulta, katedra zemědělských strojů, [2017]. -- ©2017. -- 24 stran : ilustrace (některé barevné) ; 22 cm. -- (Metodika) (Certifikovaná metodika). -- 100 výtisků. -- Obsahuje bibliografie. -- České a anglické resumé. -- Vydavatel: Petr Svoboda. -- ISBN : 978-80-86836-16-4 (Petr Svoboda ; brožováno).

    chmel * zpracování zemědělských produktů * sušení * chemická analýza * agrochemie * certifikované metodiky
    633.791 * 631.56 * 66.047 * 543 * 63:54 * (083.744)
    543 - Analytická chemie


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.