Počet záznamů: 1  

Metodika pro určení obsahu čisté svalové bílkoviny v masných výrobcích

  1. Jírů, Monika

    Metodika pro určení obsahu čisté svalové bílkoviny v masných výrobcích : uplatněná certifikovaná metodika / Monika Jírů, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová, Milena Stránská. -- Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2018. -- 1 CD-ROM (34 stran) : barevné ilustrace ; 12 cm. -- Název z disku. -- Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy. -- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. -- ISBN : 978-80-7592-037-9 : Kč 100.00.
    I. Kocourek, Vladimír, 1952- II. Hajšlová, Jana, 1952- III. Stránská, Milena, 1982- IV. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin


    analýza potravin * biochemická analýza * masné výrobky * certifikované metodiky * CD-ROM
    613.28:577.112.8 * 543.6:663/664 * 543.645 * 637.5+664.91/.95 * 577.112.8:591.1 * (083.744) * (0.034.44)
    543 - Analytická chemie


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.