Počet záznamů: 1
Metodika pro určení obsahu čisté svalové bílkoviny v masných výrobcích
- Jírů, Monika
Metodika pro určení obsahu čisté svalové bílkoviny v masných výrobcích : uplatněná certifikovaná metodika / Monika Jírů, Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová, Milena Stránská. -- Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2018. -- 1 CD-ROM (34 stran) : barevné ilustrace ; 12 cm. -- Název z disku. -- Nad názvem: Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, pod názvem: Fakulta potravinářské a biochemické technologie, Ústav analýzy potravin a výživy. -- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. -- ISBN : 978-80-7592-037-9 : Kč 100.00.
I. Kocourek, Vladimír, 1952- II. Hajšlová, Jana, 1952- III. Stránská, Milena, 1982- IV. Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Ústav chemie a analýzy potravin
analýza potravin * biochemická analýza * masné výrobky * certifikované metodiky * CD-ROM
613.28:577.112.8 * 543.6:663/664 * 543.645 * 637.5+664.91/.95 * 577.112.8:591.1 * (083.744) * (0.034.44)
543 - Analytická chemie
Počet záznamů: 1