Počet záznamů: 1  

Jídlo pro radost

  1. Ferrarová, Eva, 1953-

    Jídlo pro radost : proč jíme to, co jíme, a nejíme to, co nejíme / Eva Ferrarová. -- 1. vydání. -- V Brně : Edika, 2021. -- 238 stran : barevné ilustrace, mapy, faksimile ; 24 cm. -- Obsahuje bibliografii a bibliografické odkazy. -- ISBN : 978-80-266-1629-0 (vázáno) : Kč 399.00.

    stravování - sociální aspekty * výživa člověka - sociální aspekty * jídlo - sociální aspekty * jídlo - kulturní aspekty * gastronomie * potraviny * stravovací zvyky - kulturní aspekty * racionální výživa * zásobování potravinami * zemědělství * živočišná výroba * udržitelný rozvoj * monografie
    612.39 * 641/642 * 641/642 * 392.81 * 613.2 * 338.439 * 63 * 636 * 502.131.1 * (048.8)
    39 - Kulturní antropologie. Etnologie. Etnografie


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.