Počet záznamů: 1  

Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin

  1. Komár, Aleš, 1949-

    Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin. IV. část, Technologie, zbožíznalství a hygiena potravin minerálního původu, nápojů a pochutin / autor Aleš Komár. -- Brno : Univerzita obrany, 2005. -- 142 s. ; 21 cm. -- Anglicko-český slovník. -- 50 výt.. -- Nad názvem: Univerzita obrany, Fakulta ekonomiky a managementu, Katedra materiálu a služeb. -- DOKUMENT JE K DISPOZICI POUZE V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Obsahuje bibliografii. -- ISBN : 80-7231-032-1 (brož.) : Kč 87,00.
    I. Univerzita obrany. Katedra materiálu a služeb


    potravinářská technologie * zbožíznalství * hygiena potravin * pochutiny * nápoje * food technology * commodity expertise * food hygiene * savours * beverages * učebnice vysokých škol * textbooks (higher)
    663/664 * 620.2 * 614.31 * 641.88 * 663 * (075.8)
    663 - Průmysl nápojů. Kvasný průmysl. Průmysl pochutin


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.