Počet záznamů: 1  

Technologie přípravy pokrmů

  1. Sedláčková, Hana, 1925-2020

    Technologie přípravy pokrmů. 4. / Hana Sedláčková, Ladislav Nodl, Jaroslav Řešátko. -- 1. vyd. -- Praha : Fortuna, 2001. -- 93 s., [16] s. barev. obr. příl. -- Určeno pro: Učebnice pro střední odborná učiliště, učební obory kuchař-kuchařka, kuchař-číšník, číšník-servírka, a pro hotelové školy. -- ISBN : 80-7168-788-X : 99.00 Kč.
    I. Nodl, Ladislav, 1929-2008 II. Řešátko, Jaroslav


    jídla - příprava - technologie * učebnice středních škol
    641.55 * (075.3)

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.