Počet záznamů: 1  

Zelenina a luštěniny

  1. Vaněk, Roman, 1969 leden 11.-

    Zelenina a luštěniny / Roman Vaněk, Jana Vaňková ; fotografie: Pavel Bílek, Tomáš Novák. -- První vydání. -- Praha : Prakul Production, s.r.o., 2018. -- 95 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 31 cm. -- (Jednoduše & dokonale). -- Na obálce nad názvem: Pražský kulinářský institut. -- Hřbetní název: Jednoduše & dokonale - zelenina a luštěniny. -- ISBN : 978-80-87737-31-6 (vázáno) : Kč 299.00.
    I. Vaňková, Jana II. Bílek, Pavel III. Novák, Tomáš IV. Pražský kulinářský institut


    zeleninová jídla * luštěninová jídla * kuchařské recepty
    641.55:635.1/.8 * 641.55:635.65 * (083.12)
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.