Počet záznamů: 1  

Maso

  1. Myllymäki, Tommy, 1978-

    Maso : hovězí, vepřové, jehněčí, drůbež, zvěřina / podle oceňovaného šéfkuchaře Tommyho Myllymäkiho ; fotografie Charlie Drevstam ; překlad: Hana Kendíková. -- 1. vydání. -- Praha : Rebo International CZ, 2018. -- 218 stran : barevné ilustrace ; 25 cm. -- Přeloženo ze švédštiny. -- Obsahuje rejstřík. -- ISBN : 978-80-255-1118-3 (vázáno) : Kč 499.00.
    I. Drevstam, Charlie, 1965- II. Kendíková, Hana, 1973-


    masitá jídla * kuchařské recepty
    641.55:637.5 * (083.12)
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.