Počet záznamů: 1  

Ocet

  1. Essig-Handbuch Česky

    Ocet : univerzální domácí prostředek - více než 150 způsobů použití pro zdraví, péči o tělo a ekologickou domácnost / přeložila: Štěpánka Podlešáková. -- 1. vydání. -- Brno : Kazda, 2020. -- 189 stran : ilustrace (převážně barevné) ; 21 cm. -- Přeloženo z němčiny. -- Obsahuje bibliografické odkazy a rejstřík. -- ISBN : 978-80-88316-76-3 (brožováno) : Kč 298.00.
    I. Podlešáková, Štěpánka


    ocet * jablečný ocet * ocet - terapeutické účinky * domácnost * příprava jídel * péče o tělo * péče o zdraví * příručky * kuchařské recepty * fotografické publikace
    641.882 * 613.291 * 64 * 641.55 * 646.7 * 613 * (035) * (083.12) * (084.12)
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.