Počet záznamů: 1  

Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit

  1. Nosrat, Samin, 1979-

    Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit / napsala Samin Nosratová ; a ilustrovala Wendy MacNaughtonová ; předmluva Michael Pollan ; přeložily Alžběta Slavíková Hesounová a Vlasta Hesounová. -- Vydání první. -- Voznice : Leda, 2020. -- 469 stran : barevné ilustrace ; 29 cm. -- Přeloženo z angličtiny. -- Obsahuje bibliografii a rejstřík. -- ISBN : 978-80-7335-644-6 (vázáno) : Kč 598.00.
    I. MacNaughton, Wendy, 1977- II. Pollan, Michael, 1955- III. Slavíková Hesounová, Alžběta IV. Hesounová, Vlasta, 1945-


    jídla * gastronomie * příručky * kuchařské recepty
    641.55 * 641/642 * (083.12) * (035)
    641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla


Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.