Počet záznamů: 1  

Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit

  1. Autor Nosrat, Samin, 1979- (Autor)
    NázevSůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit / napsala Samin Nosratová ; a ilustrovala Wendy MacNaughtonová ; předmluva Michael Pollan ; přeložily Alžběta Slavíková Hesounová a Vlasta Hesounová
    Unif.název Salt, fat, acid, heat. Česky
    Část názvuJak dobře vařit
    Další autor MacNaughton, Wendy, 1977- (Ilustrátor)
    Pollan, Michael, 1955- (Autor úvodu atd.)
    Slavíková Hesounová, Alžběta (Překladatel)
    Hesounová, Vlasta, 1945- (Překladatel)
    VydáníVydání první
    Nakl.údajeVoznice : Leda, 2020
    Fyz.popis469 stran : barevné ilustrace ; 29 cm
    ISBN978-80-7335-644-6 Kč 598.00
    PoznámkyPřeloženo z angličtiny
    Obsahuje bibliografii a rejstřík
    Předmět.hesla jídla * gastronomie
    Forma, žánr příručky * kuchařské recepty
    Konspekt641 - Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla
    MDT641.55 * 641/642 * (083.12) * (035)
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Počet ex.2, z toho volných 0, prezenčně 1
    VlastníkKladno SVK
    Druh dok.Odborná literatura, mapy
    SignaturaLokaceDislokaceInfo
    J 390392Půjčovna literaturymístní skladvypůjčený (do 16.05.2024)
    J 390392 aPůjčovna literaturydepozitářpouze prezenčně
    Sůl, tuk, ocet a žár, aneb, Jak dobře vařit

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.