Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Lapáky tuku : ČSN EN 1825-1. Část 1, Zásady pro navrhování, provádění a zkoušení, označování a řízení jakosti .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  47 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Odolnost kanalizačních trub proti vysokotlakému proplachování - Zkouška pohyblivou tryskou : ČSN 75 6306 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  15 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Podlahové vpusti a střešní vtoky : ČSN EN 1253-5. Část 5, Uzávěrka proti lehkým kapalinám .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  10 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Podlahové vpusti a střešní vtoky : ČSN EN 1253-2. Část 2, Zkušební metody .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  19 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Přehled evropských norem určených pro sanaci systémů stokových sítí a kanalizačních přípojek : ČSN 75 6307 .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  19 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  6. Řízení a kontrola postupů čištění ve stokách a kanalizačních přípojkách : ČSN EN 14654-1. Část 1, Čištění stok .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  23 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Srdce ze zmrzliny / Cathy Cassidy ; přeložila Jaroslava Kočová .  Praha :  BB art,  2009 .  211 s.   [4, z toho volných 1]
    Srdce ze zmrzliny
  8. Trubky, tvarovky a příslušenství z tvárné litiny a jejich spojování pro kanalizační potrubí - Požadavky a metody zkoušení : ČSN EN 598 .  Praha :  Český normalizační institut,  2008 .  54 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  9. Všeobecné požadavky na stavební dílce pro bezvýkopové technologie stok a kanalizačních přípojek : ČSN EN 14457 .  Praha :  Český normalizační institut,  2005 .  18 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  10. Zkoušky vodotěsnosti vodárenských a kanalizačních nádrží : ČSN 75 0905 .  Praha :  Český normalizační institut,  2006 .  14 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.