Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie : [učebnice s pracovním sešitem] / Dagmar Lanská, Šárka Holubová .  Praha :  Vysoká škola hotelová v Praze 8,  2004 .  243 s.  
    Úvod do studia odborné anglické terminologie hotelnictví - gastronomie
  2. Věcné témavzdělávací projekty
    Druh soub.Soubor věcných témat
    Odkazy (1) - Soubor věcných témat
    (18) - Digitalizované dokumenty
    (4) - Audiovizuální a elektronické zdroje
    (104) - Odborná literatura, mapy
    (8) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    (2) - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    (97) - ČLÁNKY
    (1) - Regionální literatura - knihy

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.