Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Bethany a netvor / Jack Meggitt-Phillips ; ilustrovala Isabelle Follathová ; z anglického originálu The beast and the Bethany ... přeložila Adriana Pavliková .  Praha :  Fragment,  2020  213 stran   [1, z toho volných 1]
    Bethany a netvor
  2.  

    Češi : jejich národ, stát, dějiny a pravdy v transformaci : texty z let 1991-1998 / Dušan Třeštík .  Brno :  Doplněk,  1999 .  253 s.   [1, z toho volných 1]
    Češi
  3. Evropa v plamenech : protifašisický odboj v období druhé světové války se zaměřením na region střední Evropy / Pavel Kopeček .  Praha :  Epocha,  2019  228 stran   [1, z toho volných 1]
    Evropa v plamenech
  4. Jihlava a železnice na starých fotografiích / Richard Cila .  Polnička :  Tváře,  2024  155 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Jihlava a železnice na starých fotografiích
  5. Kniha o kávě : průvodce světem kávy s recepty na domácí přípravu / Petra Davies Veselá ; s fotografiemi Davida Židlického .  Praha :  Smart Press,  2024  239 stran   [1, z toho volných 1, Ve volném výběru 1]
    Kniha o kávě
  6. Láska online / Penelope Ward ; přeložila: Zuzana Ľalíková .  Praha :  Baronet,  2020  288 stran   [1, z toho volných 1]
    Láska online
  7. O možnostech využití mezioborových bilancí k analýze ukazatelů materiální a fondové náročnosti a produktivity práce / Stanislav Samek .  Praha :  Ekonomický ústav ČSAV,  1975 .  156 s.  
    O možnostech využití mezioborových bilancí k analýze ukazatelů materiální a fondové náročnosti a produktivity práce
  8.  

    Odolnost : přežít těžkou dobu / František Koukolík .  Praha :  Galén,  [2022]  ©2022  111 stran   [1, z toho volných 0]
    Odolnost
  9. Přehled postupu pruských armád v Čechách a plán bitvy u Hradce Králové 1866 / dle A. Petermanna .  V Hradci Králové :  Nákladem Jana Pospíšila,  1891 .  [4] s.  
    Přehled postupu pruských armád v Čechách a plán bitvy u Hradce Králové 1866

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.