Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Alexej Kosygin / Viktor Andrijanov ; [překlad Jana Časnochová] .  [Říčany u Prahy] :  Orego,  2007 .  223 s.  
    Alexej Kosygin
  2.  

    BarLife : časopis pro majitele, manažery a barmany gastronomických podnikůČíslo 109 2023 .  Praha :  Linkman Media,  2023   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Souborný záznam : BarLife
    časopis
  3.  

    BarLife : časopis pro majitele, manažery a barmany gastronomických podnikůČíslo 110 2023 .  Praha :  Linkman Media,  2023   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Souborný záznam : BarLife
    časopis
  4.  

    BarLife : časopis pro majitele, manažery a barmany gastronomických podnikůČíslo 111 2023 .  Praha :  Linkman Media,  2023   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Souborný záznam : BarLife
    časopis
  5.  

    BarLife : časopis pro majitele, manažery a barmany gastronomických podnikůČíslo 112 2023 .  Praha :  Linkman Media,  2023   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    Souborný záznam : BarLife
    časopis
  6. Eduard Beneš : der Mensch und der Staatsmann / Arthur Werner .  Prag :  Roland Verlag Morawitz,  [1936] .  246 s.  
    kniha
  7. Evropa - jaká je / John Gunther ; [z amerického vydání přeložil Dr. Jaroslav Kolářík] .  Praha :  Fr. Borový,  1936 .  535 s.  
    Evropa - jaká je
  8.  

    ForMen : časopis jen pro mužeRoč. 2 č. 4/duben 2007 .  Praha :  Mladá fronta,  2007 .  
    Souborný záznam
    Svázaný ročník
    ForMen
  9. Jemná mechanika a optika : technický oborový časopisRoč. 56 č. 1 2011 .  Praha :  Fyzikální ústav Akademie věd České republiky : SPIE - The International Society for Optical Engineering,  2011 .  
    Souborný záznam
    Svázaný ročník
    časopis
  10. Jemná mechanika a optika : technický oborový časopisRoč. 56 č. 2 2011 .  Praha :  Fyzikální ústav Akademie věd České republiky : SPIE - The International Society for Optical Engineering,  2011 .  
    Souborný záznam
    Svázaný ročník
    časopis

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.