Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0208321^"
  1. Pěstování rostlin. Brambory. díl. II / Jaroslav Šimon .  Praha :  ČSAZV,  1958 .  308 s.  
    Pěstování rostlin
  2. Travopolním systémem ke stálému zvyšování sklizně / Autoři: Šimon ... [et al.] .  Praha :  Brázda,  1950 .  31 s.  
    kniha
  3. Význam a možnosti pěstování meziplodin / Jaroslav Šimon .  Praha :  České akademie zemědělské,  1942 .  65 s.   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    kniha
  4. Odrůdové pokusy s brambory v Československu v letech 1921-1928 = Essais avec des variétés de la pomme de terre faits en Tchécoslovaquie en 1921-1928 = Sortenversuche mit Kartoffeln in der Tschechoslovakei in den Jahren 1921-1928 / celkovou zprávu zpracovali: F. Chmelař a Jar. Šimon .  Praha :  nákladem Ministerstva zemědělství Republiky československé,  1933  156 stran, 9 nečíslovaných stran obrazových příloh  
    Odrůdové pokusy s brambory v Československu v letech 1921-1928
  5. Vliv předklíčení a zakořenění sádě raných bramborů na vývoj a jeho praktické použití / Ing. Jaroslav Šimon .  Brno :  Semenář. sekce morav. zem. výzk. ústavu zeměděl.,  1925 .  30 s.  
    Vliv předklíčení a zakořenění sádě raných bramborů na vývoj a jeho praktické použití
  6. Srovnávací pokusy s různou vzdáleností rostlin cukrovky na Moravě v roce 1923 = Essais comparatifs faits, en Moravie, en 1923, dans le but d'établier l'influence de l'écartement des plants de betterave sucrière sur le rendement de celle-ci / Fr. Chmelař, Jar. Šimon .  V Brně :  Zemský výzkumný ústav zemědělský,  1924  Strana 1-14  
    Srovnávací pokusy s různou vzdáleností rostlin cukrovky na Moravě v roce 1923
  7. Zkoušení tabákových odrůd v roce 1922 = Les essais comparatifs faits avec diverses variétés du tabac en 1922 / referuje Fr. Chmelař a Jar. Šimon .  Brno :  nákladem Moravského zemského výzkumného ústavu zemědělského v Brně,  1923  33 stran  
    Zkoušení tabákových odrůd v roce 1922


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.