Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth 0244853^"
  1. Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení : vědecká monografie = Fatty acids of cow milk fat and factors affecting their composition : a review / Eva Samková, Milan Pešek, Jiří Špička .  V Českých Budějovicích :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  2008 .  90 s.   [1, z toho volných 1]
    Mastné kyseliny mléčného tuku skotu a faktory ovlivňující jejich zastoupení
  2. Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě : vědecká monografie / Pavel Kalač, Jiří Špička .  V Českých Budějovicích :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  2006 .  57 s.   [1, z toho volných 1]
    Složení lipidů sladkovodních ryb a jejich význam v lidské výživě
  3. Biochemie / Jiří Špička .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  2004 .  150 s.   [1, z toho volných 1]
    Biochemie
  4. Biochemie : cvičení / Jiří Špička .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  1996 .  50 s.   [1, z toho volných 1]
    Biochemie


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.