Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 10  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0055903^"
  1. Plodinové systémy v ČSSR a jejich ekonomická efektivnost / Ludvík Špirk Ludvík Špirk .  Praha :  Horizont,  1988 .  118 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Sbližování třídy družstevních rolníků s dělnickou třídou : Sociálně ekon. a právní aspekty / Ludvík Špirk .  Praha :  Academia,  1985 .  248 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  3. Kooperační a integrační vztahy v nové etapě tvůrčího uplatňování Leninova družstevního plánu v ČSSR / Hlav. aut. Ludvík Špirk .  Praha :  Horizont,  1981 .  170 s   [1, z toho volných 1]
    kniha
  4. Zemědělské družstevnictví v kapitalistické a lidově demokratické ČSR / Ludvík Špirk .  Praha :  SNPL,  1959 .  297 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  5. Zemědělské družstevnictví v kapitalistické a lidově demokratické ČSR : Uplatnění Leninova družstevního plánu / Ludvík Špirk .  Praha :  Státní nakladatelství politické literatury,  1959  297 stran  
    kniha
  6. Technologie organických nových hmot : použití v průmyslu a živnostech / Ludvík Špirk .  Praha :  Práce,  1948 .  861 s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  7. Vlastnosti a upotřebení nových hmot / Ludvík Špirk .  V Praze :  Orbis,  1945 .  137 s.   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    kniha
  8. Zužitkování odpadových surovin v průmyslu, řemeslech a zemědělství. IV. / Ludvík Špirk .  Praha :  Orbis,  1944 .  86 s.   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    kniha
  9. Zužitkování odpadových surovin : v průmyslu, řemeslech a zemědělství : potraviny a pochutiny-kosti-kůze-měststké odpadky : tuky, oleje a vosky / Ludvík Špirk .  Praha :  Orbis,  1944 .  132 s.  
    Zužitkování odpadových surovin
  10. Zužitkování odpadových surovin v průmyslu, řemeslech a zemědělství : Kovy, nerosty, sklo, keramické hmoty, cement, vápno / Ludvík Špirk .  Praha :  Orbis,  1944 .  86 s.  
    Zužitkování odpadových surovin v průmyslu, řemeslech a zemědělství


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.