Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 2  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^kl_us_auth p0102087^"
  1. Praktický postup pro zavedení a funkční provozování systémů HACCP / Ivana Havelková a spoluautoři [Zdeňka Mahdiová, Miloš Žáček] .  Praha :  HASAP Gastro Consulting,  [2004] .  [16] s.   [1, z toho volných 1]
    kniha
  2. Správná výrobní praxe a kontrolní systémy ve stravovacích službách : Vaříte podle zákona?. 2. svazek, Část záznamová / Miloš Žáček, Václav Horejš, Emanuel Tesař .  Praha :  HASAP Gastro Consulting,  2002 .  1 sv. (nestránkováno)   [1, z toho volných 0, prezenčně 1]
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.